Om företaget

Allt från nybyggnadsmålning till interiörmålning

De huvudområden som Valter Carlsson Måleri AB arbetar med är: nybyggnadsmålning, servicemålning, dekorativmåleri, kontorsanpassning, lägenhetsrenovering samt fasadmålning.

För A.L. Ivarsson Fönster AB är huvudområdet renovering av fönster.

Vi arbetar med krävande uppdrag inom Storgöteborgsområdet sedan 1958.

Vår affärsidé

Vår målsättning är enkel: att måla med professionell teknik och hög kvalitet, så att det håller genom åren. På det sättet pressar vi ner dryga underhållskostnader för våra kunder. Vi är också noga med att hålla vad vi lovat och respektera överenskomna leveranstider.

Vår historia

 • 1930

   1930-talet började Valter Carlsson tillsammans med sina två bröder Eskil Kidmark och Leander Carlsson att utföra målningsarbete i Mölnlycke. Företaget hade dessutom en färgbutik.

 • 1958

  1958 avslutade Valter Carlsson samarbetet med sina bröder och bildade Valter Carlsson Handel och Måleri AB tillsammans med sin kusin Ivar Andersson. Verksamheten flyttades samtidigt till Göteborg.

 • 1979

  1979 togs verksamheten över av Ivar Anderssons söner Lennart och Anders Ivarsson. Lennart Ivarsson avled 2006. Verksamheten drivs sedan dess av Anders Ivarsson. I dagligt tal benämns företaget Valter Carlsson Måleri AB. Verksamheten har alltid varit bred för att kunna tillgodose kundernas behov.

 • 1988

  1988 utökades verksamheten med specialisering på fönsterrenovering. Efterfrågan på fönsterrenovering ökade kraftigt och vi valde därför att lägga detta i ett dotterbolag med namnet A.L. Ivarsson Fönster AB.

Kontaktform

Vad kan vi hjälpa dig med?

Hör gärna av dig till oss och berätta vad du behöver hjälp med. Vi jobbar både för entreprenörer, BRF:er och privatpersoner.

Som privatperson har du möjlighet att få en skattereduktion på 30 % av arbetskostnaden upp till 50 000 kronor per år. Läs mer om rotavdraget här

Valter Carlsson Måleri AB är medlem i Måleriföretagen och är certifierade enligt Måleriföretagens anpassade ledningssystem.